Particulieren

You are here: Home » Particulieren

 

Betaalbare Bedrijfsjurist, ook voor particulieren!

Heeft uw werkgever u ontslagen? Neemt de verhuurder uw klachten over een lekkende badkamer niet serieus? Voldoet het product dat u online heeft aangeschaft, niet aan de verwachtingen? Er zijn genoeg scenario’s te bedenken waarin particulieren en consumenten behoefte hebben aan (eenvoudig) juridisch advies in begrijpelijk Nederlands.

De bedrijfsjuristen van Betaalbare Bedrijfsjurist kunnen voor een aantrekkelijk tarief rechtshulp verlenen. Rechtshulp kan bestaan uit advisering in de vorm van een gesprek, bemiddeling, het helpen bij het opstellen van een juridische brief, het beoordelen van arbeids- en/of huurovereenkomsten, noem maar op!

Hoe wij u kunnen helpen

Bent u een particulier, op zoek naar juridische bijstand? De bedrijfsjuristen van Betaalbare Bedrijfsjurist kunnen u als particulier o.a. op de volgende gebieden bijstaan:

  • arbeidsrecht, bijvoorbeeld als uw werkgever u wil ontslaan of zich niet houdt aan de Cao;
  • huurrecht, als u een geschil hebt met de verhuurder;
  • consumentenrecht, als een product dat u hebt gekocht, niet aan de verwachtingen voldoet, niet wordt geleverd, enzovoort;
  • contractenrecht, bijvoorbeeld de situatie dat u met uw werkgever in onderhandeling bent over een beëindigingsovereenkomst.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarin onze juristen u als particulier juridisch kunnen adviseren. Neem dan contact op met Betaalbare Bedrijfsjurist en stuur een e-mail naar info@betaalbarebedrijfsjurist.nl

Show Comments